Lekdetectie in Oldenzaal

Vermoedt u lekkage ergens in uw woning, maar weet u niet precies waar? Dan kunt u een loodgieter inschakelen. Met wat geluk breekt hij zich op de juiste plek naar het lek. Een lekkage opsporen kan tegenwoordig gelukkig ook op een andere manier: met behulp van lekdetectie. Zo vermijdt u onnodig hak- en breekwerk. In de regio Oldenzaal kunt u hiervoor terecht bij Moorman Totaal Techniek Lekdetectie. We zijn u met plezier van dienst!

Lekdetectie, wat is dat?

Als lekdetectiespecialist vinden wij het heel belangrijk om precies de locatie van een lek op te sporen. Dat doen wij niet met hamer en beitel, maar met moderne apparatuur. We zetten bijvoorbeeld infrarood camera’s in, en vochtmeters en rookgas. Op die manier kunnen we lekkage vinden zonder meteen aan het hakken en breken te slaan. Dat scheelt u veel overlast! Bovendien zijn verzekeraars zeer tevreden met deze werkwijze. Lekdetectie scheelt hen namelijk veel geld. Daarom worden onze werkzaamheden meestal vanuit uw opstalverzekering vergoed.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat onze vakmannen voor u kunnen betekenen? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 036 - 207 80 65, bij spoed zelfs 24 uur per dag! Zo bent u verzekerd van een vlugge oplossing. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen, dan hoort u snel van ons. Lekdetectie nodig? In Oldenzaal en omgeving staan we voor u klaar!

Offerte aanvragen