Ervaren lekdetectiebedrijf in Enschede

Bent u op zoek naar een specialist in lekkage opsporen? In Enschede en omstreken schakelt u dan lekdetectiebedrijf Moorman Totaal Techniek Lekdetectie in. Onze ervaren medewerkers zijn u met plezier van dienst. We bieden u vlugge service en vinden de lekkage. Dit doen wij zonder te hakken en breken!

Vergoeding van de verzekeraar

In veel gevallen kosten onze diensten u helemaal niets. Bij de aankoop van uw woning heeft u een opstalverzekering afgesloten. Een lekdetectiebedrijf hakt of breekt niet, maar zet andere methoden in. Verzekeraars zijn daar blij mee, dat scheelt immers geld! Vanuit uw opstalverzekering worden onze werkzaamheden daarom vaak vergoed. Bij ons kunt u daarom niet alleen rekenen op snelle service, maar ook op minimale kosten!

Meer dan een lekdetectiebedrijf

Wij zijn in de regio Enschede niet alleen als lekdetectiebedrijf actief. Heeft u te maken met een verstopping, bijvoorbeeld in uw riolering of dakgoot? Dan kunnen wij de verstopping vakkundig voor u verhelpen. Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u er alles over. Vul het contactformulier in, of pleeg een telefoontje naar 036 - 207 80 65. Op zoek naar een ervaren en flexibel lekdetectiebedrijf? U kunt te allen tijde op onze professionals rekenen!