De beste detectiemethoden voor lekkage in Enschede

Als lekdetectiespecialist zet Moorman Totaal Techniek Lekdetectie verschillende detectiemethoden in. Bent u benieuwd welke technieken wij in Enschede en omgeving gebruiken om een lek op te sporen? We lichten enkele van onze methoden voor u toe.

Infrarood thermografie

In de leiding waar het lek zich waarschijnlijk bevindt, pompen we warm of koud water. Met behulp van een infrarood warmtebeeld camera kunnen we zien wat de temperatuur in de leiding is. Op de plek waar de temperatuur afwijkt, is de lekkage te vinden.

Ultrasoon lekdetectie

Wist u dat elk lek geluid maakt, al is dat met uw oor niet waar te nemen? Met behulp van een ultrasoon kunnen we dit geluid versterken. We plaatsen een ultrasoon ontvanger in uw woning en met behulp van een ultrasoonontvanger gaan we op zoek naar signalen. Waar het geluid het krachtigst is, bevindt zich het lek. Zo kunnen we de locatie van de lekkage opsporen.

Schakel ons in

Wilt u onze hulp inroepen? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in, of bel ons op het nummer 036 - 207 80 65. Of het nu om een perslucht detectie meting, om ultrasone lekdetectie of om andere detectiemethoden gaat: wij sporen de lekkage op. In de regio Enschede staan wij voor u klaar!